Oppdatering til siste windowsversjon

Av Svein Lamvik

18. mars 2019 16:12

Oppdatering til siste windowsversjon

De av oss som ikke allerede har oppdatert pc'en vår, får den automatisk oppdatert fredag 22. mars kl. 15. Under oppdateringen foretar maskinen din en eller flere omstarter. Lagre arbeidet ditt og lukk de åpne programmene for oppdateringen starter.

Windows oppdatering

Som tidligere opplyst i Paraplyen, har IT-avdelingen siden jul tilbudt oppdatering av de eldste Windows 10 versjonene basert på frivillighet. Du har kunnet starte oppgradering via Software Center når det passer deg best.

For dem som ikke allerede har oppdatert, vil oppdateringen nå gå over til å skje automatisk. Oppdateringen starter fredag 22. mars klokken 15.

Oppdateringen tar ca. en time.

Du må lagre

Under oppdateringen vil PCen kunne foreta en eller flere omstarter. Før den første omstarten vil du få tre minutter til å lagre alt arbeide og lukke åpne programmer.

Maskiner som ikke er i kontakt med nettverket på NHH fredag, vil bli oppdatert fortløpende så fort de oppnår kontakt med nettverket de kommende ukene.

Oppdatering av eldre Windows 10 PC-er

Microsoft kommer med ny versjon av Windows 10 hver sjette måned. Versjoner eldre enn 18 måneder blir ikke støttet og må oppdateres.

Flere interne nyheter