Aina Pedersen på Eksamen

Av Astri Kamsvåg

27. mars 2019 11:27

Aina Pedersen på Eksamen

Aina Pedersen er ansatt som konsulent ved Seksjon for eksamen i en midlertidig stilling ut juli 2019. Hun arbeider med planlegging, utføring og etterarbeid av eksamen og klagebehandling av sensur i tillegg til arkivering av vitnemål og diverse andre oppgaver.

Aina Pedersen er midlertidig ansatt ved Seksjon for eksamen.
Aina Pedersen er midlertidig ansatt ved Seksjon for eksamen.

- Jeg synes det er kjempespennende å lære om hele eksamensprosessen. Det foregår så mye mer enn jeg hadde trodd da jeg selv satt på skolebenken og tok eksamener. Jeg er imponert over hvor dyktige mine kollegaer er og hvor mye kompetanse som er til stede her. Jeg liker også å følge med på utviklingen av digital eksamen og å se at systemet er med på å endre mange arbeidsoppgaver og rutiner til det bedre. Jeg er så heldig at jeg får delta på mange forskjellige områder slik at jeg lærer mye, og jeg er sulten på å lære mer, sier Aina.

Bakgrunn

Aina har Bachelor of Management på BI Bergen. Hun har tidligere jobbet med salg og service, blant annet som butikkleder i detaljhandel. Før den tid har hun jobbet innen dagligvare og restaurantbransjen, som ansatt, mellomleder og leder.

Les mer om ansatte ved Seksjon for eksamen

Flere interne nyheter