Tore Hellebø på plass på NHHE

- Jeg er imponert over hvor flink NHH er til å henge med i tiden, til kontinuerlig å utvikle studietilbudet sitt og til å være relevant, sier Tore Hellebø, ny direktør ved NHH Executive. Foto: Hallvard Lyssand
- Jeg er imponert over hvor flink NHH er til å henge med i tiden, til kontinuerlig å utvikle studietilbudet sitt og til å være relevant, sier Tore Hellebø, ny direktør ved NHH Executive. Foto: Hallvard Lyssand
Av Astri Kamsvåg

3. mai 2019 16:01

Tore Hellebø på plass på NHHE

Den nye direktøren på NHH Executive, Tore Hellebø, er nå flyttet inn på Merino. - Dette er en stilling med mange fasetter som jeg tror jeg vil kunne ha det gøy i. Det var vel først og fremst derfor jeg søkte, sier han.

- Jeg er samarbeidsorientert og opptatt av resultater og trives med ansvar og mennesker rundt meg. Disse egenskapene tror jeg vil være nyttige i stillingen som direktør ved NHHE.

Tore forteller at han lenge har brent for utvikling, både faglig og personlig, og at han trives i roller der han kan bidra til at mennesker utvikler seg. Det vil han få mulighet til i denne stillingen.

– Jeg er imponert over hvor flink NHH er til å henge med i tiden, til kontinuerlig å utvikle studietilbudet sitt og til å være relevant.

Friskt blikk

- Jeg synes det er flott at NHH tør å ansette en ekstern i denne stillingen. Siden jeg kommer utenfra ser jeg nok NHHE med andre øyne enn de som har arbeidet på NHH en stund. For meg vil det være viktig å forsøke å holde på det eksterne blikket lenge. Jeg er overbevist om at det vil være bra for Executive. Mine friske øyne kombinert med det erfarne og kompetente teamet som arbeider med etter- og videreutdanning på NHH, vil kunne bli en god kombinasjon, sier Tore.

- Jeg ser at jeg har mye å lære, så jeg kommer til å bruke en del tid på å lytte og forsøke å sette meg inn i virksomheten, legger han til.

tørre å være modig

- Jeg håper jeg vil tørre å være modig nok. Med det mener jeg å være modig til å ta noen sjanser, utfordre, presse akkurat nok på til å bidra til at NHHE vil fortsette å kunne tilby det som markedet til enhver tid trenger.

Nå gleder jeg meg til å komme i gang! sier Tore.

Bakgrunn

Tore Hellebø har en European Master in Management fra ESCP Europe Business School og Befalsskolen for Marinen og Sjøkrigsskolen. Han har arbeidet som strategidirektør og som konserndirektør i sjøforsikringsmeglingsselskapet Edge Group. Tidligere har han vært Head of Business Development og Director of Corporate Education ved ESCP London campus. Han har også erfaring fra General Electric og Dolphin Geophysical.

Ny NHHE-direktør

Det er nå klart at Tore Hellebø blir ny direktør ved NHHE. Han tiltrer 1. mai 2019. Siden Birthe Kåfjord Lange sluttet i stillingen sist høst har Tore Hillestad vært fungerende direktør.

Flere interne nyheter