NHH epost-signatur

Av Astri Kamsvåg

24. mai 2019 10:38

NHH epost-signatur

Er du i tvil om hvilken skriftype og hvilken versjon av logoen vår du skal bruke i epost-signaturen din? Bruk denne signaturen så gjør du det lettere for deg selv samtidig som du bidrar til at NHH fremstår som én organisasjon med en felles identitet.

Last ned epost-signaturen

Epostsignatur Kari Nordmann_440.JPG

 

God design er viktig for NHH. Et helhetlig visuelt uttrykk, av høy kvalitet styrker merkevaren NHH. 

NHH er stolt av medlemskapet i CEMS og akkrediteringen av Equis. Begge deler er bevis på at vi er en handelshøyskole på høyt internasjonalt nivå. Denne anerkjennelsen ønsker vi nå å synliggjøre i epostsignaturen vår.

TILPASS SIGNATUREN

Du kan tilpasse signaturen slik du selv ønsker innenfor de gitte rammene, og du kan ha ulike versjoner av signaturen til ulikt bruk. For eksempel kan du ha en helengelsk variant i tillegg til en helnorsk variant, eller du kan gjøre som i eksempelet her: bruke norsk og engelsk i en og samme signatur. 

Skrift

Skrifttype: arial
Størrelse: 10 (8 på ordene www.nhh.no)
Uthevet skrift: på navnet ditt

Slik legger du inn epost-signatur

Åpne outlook og trykk på New email. Velg Signature (i fanen Message). Velg Signatures. Velg New. Lim inn malen fra denne nyhetssaken eller skriv inn selv med rett skrifttype, skriftstørrelser og bildet med de tre logoene. Trykk OK. Fra nå av kommer epostsignaturen din inn automatisk hver gang du skal sende en epost, og du bidrar i merkevarebyggingen av NHH!

CEMS-Logo

Det er viktig for NHH å vise omverden at vi er del av den eksklusive globale alliansen CEMS. Alliansen består av et trettitalls ledende akademiske institusjonar på fem kontinent, en rekke multinasjonale selskap og frivillige organisasjoner. Bare én utdanningsinstitusjon fra hvert av de noen og tretti medlemslandene er med, og NHH er den eneste norske utdanningsinstitusjonen. 

Equis-logo

Equis er et internasjonalt system for kvalitetssikring, forbedring og akkreditering for utdanningsinstitusjoner innen økonomi og administrasjon. Formålet er å heve standarden på denne typen utdanning. EQUIS setter standarder og måltall og fasiliterer gjensidig læring og internasjonal spredning av erfaring. NHH har hatt EQUIS-akkreditering siden 2001, og ble reakkreditert for fem nye år i april 2016.

Kontakt

Lurer du på noe? Kontakt Astri Kamsvåg på Kommunikasjons- og markedsavdelingen.

Les mer om merkevare og profilering ved NHH

Flere interne nyheter