Vikar på Internasjonale relasjoner

Av Astri Kamsvåg

11. februar 2019 16:28

(oppdatert: 11. februar 2019 16:31)

Vikar på Internasjonale relasjoner

Ida Lillebø er ansatt i et vikariat som førstekonsulent på Seksjon for internasjonale relasjoner til september 2019. - Jeg synes det er veldig spennende å jobbe med studenter, spesielt når det gjelder studier i utlandet, seier Ida.

Ida Lillebø

Ida skal arbeide med førstelinjesupport og saksbehandling for studenter i forbindelse med utveksling, kontakt med NHHs partneruniversiteter i utlandet og administrative oppgaver relatert til dette.

Hva liker du med stillingen? 

- Jeg synes det er veldig spennende å jobbe med studenter, spesielt når det gjelder studier i utlandet. Jeg tok bacheloren min USA og vil anbefale alle som har mulighet til det, å ta i hvert fall deler at studiene sine utenfor Norge, for man lærer så utrolig mye av det. Denne jobben gir meg muligheten til å hjelpe studenter med å få dette til, noe jeg har stor glede av, sier Ida.

Bakgrunn

Ida har en bachelorgrad i Business Management fra University of Montana 2018, med tilleggsfag i psykologi. Mens hun studerte, jobbet hun med universitetets International Admissions og på deres International Students and Scholars office i tre år. Ellers har hun lang erfaring innen diverse typer kundeservice, både på deltid og fulltid.

Ida har overtatt stillingen etter Emilie Joner Andbo.

Seksjon for internasjonale relasjoner i Studieadministrativ avdeling

Flere interne nyheter