Bronsesvampen til Stig Tenold

Student Sondre Eriksen overrakte Bronsesvampen på allmøtet for ansatte 20. desember 2019.
Student Sondre Eriksen overrakte Bronsesvampen på allmøtet for ansatte 20. desember 2019.
Av Astri Kamsvåg

20. desember 2019 13:17

Bronsesvampen til Stig Tenold

Professor Stig Tenold ble i dag tildelt bachelorstudentenes forelesningspris for faget SAM18 – Maritime History and Economics for høsten 2019. Han beskrives som en svært engasjerende og inspirerende foreleser, som virkelig brenner for faget sitt.

Juryens begrunnelse: 

"Mottakeren av dette semesterets Bronsesvamp beskrives som en svært engasjerende og inspirerende foreleser, som virkelig brenner for faget sitt.

Stig Tenold hedres for sin innsats i å bli kjent med studentene, og sin unike evne til å tilpasse faget for å inkludere internasjonale studenter.

I tillegg til spennende og interaktive forelesninger, har Stig Tenold også gjort faget SAM18 – Maritime History and Economics levende og innovativt ved å kjøpe inn fagaviser som studentene kan lese på fritiden, samt tatt studentene med på bedriftsbesøk hos DNB.

Det er ingen tvil om at Stig Tenold gjør en fremragende jobb som foreleser, og er en velfortjent vinner av Bronsesvampen høsten 2019."

I 2011 ble Stig tildelt Masterstudentenes undervisningspris for fremragende innsats.

OM BRONSESVAMPEN

Bronsesvampen ble første gang delt ut i 1972 for å gi en påskjønnelse til forelesere som i studentenes øyne har gjort en ekstraordinær god innsats i undervisningen på bachelorstudiet. 

Vinnerene av bachelorstudentenes foreleserpris Bronsesvampen blir bestemt av Studentutvalget og er basert på nominasjoner innsendt av studentene ved NHH.

SISTE PRISVINNERE

Bronsesvampen til Anita Meidell og Trond Bjørnenak

Anita Meidell og Trond Bjørnenak er tildelt Bronsesvampen for vårsemesteret 2019 for sin evne til å engasjere, sin kunnskap og entusiasme og bruk av dagsaktuelle og relevante eksempler for kurset BED5 – Økonomissystemer og -styring.

Bronsesvampen til Knut Martin Tande

"Ved hyppige utdelinger av virtuelle krus, finsk fjernsynsteater og Knut Martin Tande sin karismatiske formidlingsevne har auditorier blitt fylt med paragrafer, harmoni og ikke minst lattermilde økonomistudenter i en årrekke", skriver juryen.

FLERE INTERNE NYHETER