Lanserer Sandmos memoarer

Av Hallvard Lyssand

23. august 2019 15:25

Lanserer Sandmos memoarer

26. august lanseres professor emeritus Agnar Sandmos memoarer, "Mitt liv som økonom". 30. august inviterer Institutt for samfunnsøkonomi alle ansatte til presentasjon av Sandmo og boken med innlegg fra Svein Gjedrem og Kalle Moene.

Kjøp boken på Cappelen Damm

Agnar Sandmo bokforside_400.jpg

Samfunnsøkonomi har utviklet seg fra å være et relativt lite fag på 1950-tallet, til å bli svært sentralt for politikk og samfunnsutvikling. Agnar Sandmo regnes blant de mest sentrale i denne utviklingen.

Sandmo var ansatt ved NHH fra 1963 til 2008, fra 1971 som professor, og har også vært aktiv i årene etter at han ble pensjonist.

Mandag 26. august lanserer Cappelen Dam Sandmos memoarer med tittelen Mitt liv som økonom.

"I denne boken ser han tilbake på fagets og fagmiljøets historie gjennom et tidsrom som ikke bare var preget av en historisk enestående økonomisk vekst, men også av en stadig sterkere interesse for økonomi som sådan," heter det i forlagets presentasjon av boken.

Sandmo har vært svært viktig også NHH og Institutt for samfunnsøkonomi.

Fredag 30. august inviterer instituttet til lansering av boken med innledning ved rektor Øystein Thøgersen og instituttleder Eirik Gaard Kristiansen, og innlegg fra UiO-professor Kalle Moene og Svein Gjedrem, professor II ved NHH og tidligere sentralbanksjef og finansråd.

Det blir lett servering. Alle NHH-ansatte er velkomne.

Dato: fredag 30. august
Tid: 12-13
Sted: E209/E210, Institutt for samfunnsøkonomi

Les mer på NHH-kalenderen:

Agnar Sandmo Book Launch

The Department of Economics invites you to Agnar Sandmo's Book Launch.

Flere interne nyheter