Morten Tobiassen ny på økonomi

Av Astri Inga Kamsvåg

22. oktober 2018 17:02

(oppdatert: 22. oktober 2018 17:11)

Morten Tobiassen ny på økonomi

Morten Tobiassen er ansatt i en fast stilling som rådgiver ved Seksjon for økonomi og skal arbeide med fastlønn, lønnsprognose, budsjettering og avviksoppfølging.

- Det er utfordrende og spennende å ha stillingen som lønnsansvarlig ettersom alle har et forhold til egen lønn, og man kommer i kontakt med mange forskjellige mennesker i hele organisasjonen, sier Morten.

Han utdyper:

- Stillingen virker variert og interessant, og appellerer til min sans for å løse konkrete problemstillinger. Min erfaring har også vært at i en slik funksjon inkluderes man ofte i større og mindre prosjekter som gjerne handler om nye systemer, oppgaver som overlapper med HR og oppgaver knyttet til organisatoriske endringer. Jeg trives med nye utfordringer, og håper jeg skal klare å fylle skoene til mine forgjenger på en god måte.

Bakgrunn

Morten har en bachelorgrad i IT- og informasjonssystemer fra Universitet i Agder, og har jobbet flere år innfor teknisk IT-support. Han har også arbeidet som lønnsansvarlig i Inforcare og i Hansa Borg Bryggerier og som personalrådgiver i Schibsted-eide Fædrelandsvennen.

Morten overtar stillingen etter Marit Borsholm som har sluttet på NHH.

Seksjon for økonomi

Flere interne nyheter