Fra SOL til NHHE

Av Astri Inga Kamsvåg

16. november 2018 09:11

(oppdatert: 16. november 2018 11:34)

Fra SOL til NHHE

Marianne Vårdal Minde er ansatt som førstekonsulent ved NHHE mens Hanne Refvik er i permisjon fram til sommeren 2019. Marianne har det siste halvannet året arbeidet i instituttadministrasjonen ved SOL.

Jobben som programkoodinator/førstekonsulent og arbeidsoppgavene går ut på drift og administrasjon av AFA og fordypningsstudier i Finans, Design Thinking og MBA in Technology and Innovation of Finance.

Hva liker du med stillingen? 

- Arbeidsoppgavene er mange og varierte og passer meg godt med min tidligere arbeidserfaring som administrasjonskooordinator. Jobben innebærer at jeg må ha høy grad av serviceinnstilling, og det passer meg fint da jeg liker å ha kontakt og snakke med mennesker. Arbeidsdagene er varierte, og ingen dager er like, men alle like spennende. I tillegg får jeg jobbe med mange kolleger i et spennende fagmiljø og i et godt arbeidsmiljø, forteller Marianne.

Bakgrunn

Marianne har tidligere jobbet i Falck Nutec 11 år som senior administrasjonskoordinator, i hovedsak med salg, markedsføring, kundeoppfølging, økonomiske og administrative oppgaver og var koordinator mellom ledelse, ansatte og kunder. Hun har stort sett jobbet i oljerelaterte bedrifter og mange år i MI-Swaco og Fluenta som markedskoordinator / sekretær. I tillegg jobbet hun 8 år i Ocë-Norge der hun blant annet hadde mye kontakt med NHH og Erik Lundberg. Marianne har også studert engelsk på Cambridge University i London.

NHH Executive

Flere interne nyheter