Camilla S. Clausen til FAA

Av Astri Inga Kamsvåg

8. november 2018 08:00

(oppdatert: 12. november 2018 09:43)

Camilla S. Clausen til FAA

Camilla Skogseth Clausen er ansatt i et vikariat som seniorkonsulent ved Forskningsadministrativ avdeling, Seksjon for forskerutdanning, ut februar 2019.

Camilla skal bidra til at PhD-utdanningsløpet foregår som det skal for kandidatene, inkludert den siste etappen med innlevering av avhandling via disputas og helt til kreering av graden. I tillegg jobber hun med rekruttering av PhD-kandidater, søknadsprosessen til nye PhD-stillinger, og skal sørge for god kommunikasjon av PhD-programmet.

Hva er spennende med stillingen? 

- Jeg har en veldig allsidig bakgrunn og synes det er kjekt å få kunne bidra med all erfaringen i det administrative rettet mot forskerutdanningen. Det er mange forskjellig arbeidsoppgaver, og det trives jeg godt med. Og så er det spennende å få bli kjent med NHH og arbeidsmiljøet her.

Bakgrunn 

Camilla har en språkfaglig bakgrunn med doktorgrad i fransk fra Universitetet i Bergen (2016) og har tidligere jobbet med undervisning og kursholding i fransk språk, kultur og samfunn, i tillegg til at jeg har jobbet mange år som oversetter og tekstkonsulent.

Camilla overtok stillingen etter Rolf Halse som har sluttet på NHH. 

Seksjon for forskerutdanning

Flere interne nyheter