Anne-Lise Jall ny på SOL

Av Astri Inga Kamsvåg

8. november 2018 16:02

(oppdatert: 13. november 2018 16:03)

Anne-Lise Jall ny på SOL

Anne-Lise Jall er ansatt i fast stilling som førstekonsulent ved Institutt for strategi og ledelse, etter May Britt Rød. - Jeg synes det er spennende å jobbe i fagmiljø med så høy kompetanse, sier Anne-Lise.

- Jeg valgte å søke her da jeg flyttet fra Kjeller til Bergen. På Kjeller jobbet jeg på Forsvarets forskningsinstitutt, og der trivdes jeg veldig godt. Jeg ønsket derfor å fortsette å arbeide i et tilsvarende miljø, og NHH sto derfor høyt på ønskelisten, forteller Anne-Lise.

Hva skal du arbeide med?

- Det er stor variasjon i arbeidsoppgavene mine, og jeg har ennå ikke fått den fulle oversikten men jeg skal være kontaktperson for HR, bistå med forberedelse til eksamen, utvalgssekretær, saksbehandling, superbruker Canvas, Publikasjonsregistrering i Cristin og bistå fagstaben.

Bakgrunn 

Før hun kom til NHH arbeidet hun som administrativ lederstøtte på Forsvarets forskningsinstitutt, og hun har jobbet åtte år som rådgiver i administrativ stilling i Konkurransetilsynet. - Jeg har også jobbet mange år i Posten, den gang vi ennå hadde postkontor, forteller hun.

Anne-Lise har bachelorgrad i kommunikasjon og ledelse fra BI, i tillegg til to årsstudium fra UiB: ett i juss og ett i statsvitenskap. 

Institutt for strategi og ledelse

Flere interne nyheter