Vil du være med i hyttestyret?

Bak fra venstre: Atle Askeland, Signe Morvik, James Hosea. Foran fra venstre: Kari Fjose, Ingebjørg Tyssedal og Fredrik Kavli.
Bak fra venstre: Atle Askeland, Signe Morvik, James Hosea. Foran fra venstre: Kari Fjose, Ingebjørg Tyssedal og Fredrik Kavli.
Av James Watt Duncan Hosea

15. mars 2018 14:57

Vil du være med i hyttestyret?

Vi ønsker deg som har lyst til å påvirke et av høyskolens beste velferdsgoder! "Jeg går ut av hyttestyret etter 15 år for å gi andre en mulighet til å delta i dette viktige og energigivende arbeidet", sier Ingebjørg Tyssedal.

"Vi ønsker representanter fra flere miljøer på høyskolen, gjerne fra vitenskapelige stab", legger hun til.

Torsdag 22. mars har hyttestyret årsmøte. Høyt på dagsorden står oppnevning av medlemmer til styret. Styret har ansvar for forvaltningen av Småbruket, som er NHHs hytte for alle ansatte og deres familie.

Hyttestyret består av seks medlemmer og et varamedlem. Leder for Seksjon for eiendomsforvaltning eller den han utpeker er et av hyttestyrets seks medlemmer. Medlemmene oppnevnes for tre år om gangen og suppleres ved behov.

Hyttestyret velger selv leder, sekretær, regnskapsansvarlig og bestillingsansvarlig. Representanten for Seksjon for eiendomsforvaltning har hovedansvar for vedlikehold. Styret møtes cirka to til fire ganger i løpet av året og arrangerer én eller to dugnader.

Ledig denne helgen

Det er meldt fint vær til helgen og hytten er blitt ledig på grunn av avbestilling. Da blir det første personen til møllen som får nyterde magiske forholdene på Kvamskogen!

KONTAKT

Ta kontakt med Ingebjørg Tyssedal eller James Hosea for å melde ditt kandidatur eller tipse oss om aktuelle kandidater. Fristen er onsdag 21. mars.

Småbruket

Småbruket er NHHs hytte for ansatte. Hytten står til disposisjon for alle ansatte, både faste og midlertidige. Hytten er vertikaldelt, og hver del er utstyrt for seks personer.

Flere interne nyheter