Ny førstekonsulent på SAMF

Av Astri Inga Kamsvåg

15. mai 2018 10:08

Ny førstekonsulent på SAMF

Mette Vevle Soltvedt har nettopp startet i en fast stilling som førstekonsulent ved Institutt for samfunnsøkonomi. - Jeg synes det er spennende å jobbe i et fagmiljø med så mye kompetanse og spennende prosjekter, sier Mette.

Mette skal arbeide en del med saksbehandling i forbindelse med rekruttering, permisjoner og andre HR-relaterte saker på instituttet. I tillegg kommer hun til å jobbe med koordineringsarbeid og andre administrative oppgaver.

Hva er spennende med stillingen? 

- Stillingen har varierte oppgaver innen administrasjon og koordinering med hovedvekt på HR, noe som jeg trives veldig godt med. Jeg synes det er spennende å jobbe i et fagmiljø med så mye kompetanse og spennende prosjekter. Jeg trives også med å kunne yte service og være en god tilrettelegger og håper å kunne bidra med dette slik at prosesser flyter enda lettere og mer sømløst på instituttet.

Bakgrunn 

Mette har en bachelorgrad of Business fra Griffith University i Australia. Hun har et års erfaring fra UiB hvor hun jobbet som personalkonsulent på Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet. Før dette jobbet hun i seks år med rekruttering i Experis Finance. Har også arbeidserfaring blant annet som salgskoordinator og økonomisk rådgiver.

Mette overtar etter Christel Florvåg som har sluttet på NHH.

Les mer om Institutt for samfunnsøkonomi

Flere interne nyheter