Midlertidig på HR

Av Astri Inga Kamsvåg

23. mai 2018 09:46

Midlertidig på HR

Anja Sørhaug er ansatt i et engasjement på HR-avdelingen ut 2018. Den nye HR-konsulenten skal særlig arbeide med rekruttering til administrative stillinger. - Det blir veldig spennende å sette seg inn i rekruttering i offentlig sektor, sier Anja.

Anja skal hovedsakelig arbeide med rekruttering. Hun skal være HR sin representant i administrative rekrutteringsprosesser, gi råd og veiledning og fungere som rekrutteringsstøtte for lederne. Ellers skal hun også gjøre andre saksbehandlings- og driftsoppgaver innen HR-feltet.

Hva er spennende med stillingen? 

- Jeg liker kombinasjonen av å jobbe tett med mennesker og er samtidig glad i «kjedelige» rutineoppgaver og i å koordinere prosesser. Erfaringen min er fra rekruttering i privat sektor, så det blir veldig spennende å få sette seg inn i prosessen i offentlig sektor. Jeg gleder meg til å være en samarbeidspartner for lederne for å finne de beste talentene.

Bakgrunn

Anja har en bred og variert arbeidsbakgrunn og har de siste fem årene jobbet med rekruttering og HR i Folk AS og for OneSubsea Processing AS. Hun har bachelorgrad i Eksportmarkedsføring fra BI/Høgskolen i Ålesund med utveksling til Tyskland, og årstudium i psykologi fra UiB.

Les mer om HR-avdelingen

Flere interne nyheter