Kandidater til valget 2018

Av Per Erik Manne

28. mai 2018 09:42

Kandidater til valget 2018

Her er presentasjoner av de fem kandidatene til en plass i styret for midlertidig ansatte i vitenskapelig stilling. Tre av dem er på SAMF,  én på FOR og én på SOL. En sjette kandidat har trukket seg på grunn av ny jobb utenfor NHH.

Valget blir gjennomført 6. og 7. juni. Valget er elektronisk og foregår fra kl. 00 onsdag 6. juni til torsdag 7. juni kl. 13.

Ett styremedlem og to varamedlemmer skal velges for perioden 1. august 2018-31. juli 2019.

Gå til stemmeportalen

Charlotte Evensen
Charlotte Evensen

Charlotte B. Evensen 

Alder: 27
Stilling: PhD-stipendiat 
Institutt: samfunnsøkonomi 
Utdanning: MSc in Economics and Business Administration
Forskningsfelt: industrial organisation/public policy

- NHH har Norges flinkeste økonomistudenter, og jeg vil at flere av disse skal få øynene opp for PhD-mulighetene vi kan tilby. Jeg vil også engasjere meg for at de som allerede er midlertidig ansatt får sine interesser ivaretatt, blant annet ved å fokusere på god informasjon rundt mulighetene som finnes og forventningene som stilles. Som styremedlem vil jeg jobbe for å styrke NHHs posisjon som stipendiaters og nyutdannede økonomers førstevalg.

Seidali Kurtmollaiev
Seidali Kurtmollaiev

Seidali Kurtmollaiev 

Alder: 30 
Stilling: postdoktor
Institutt: strategi og ledelse
Utdanning: PhD i strategi og ledelse (NHH), siviløkonom med spesialisering i økonomistyring (Nord Universitet), og master i internasjonal økonomi (Taurida National Vernadsky University)
Fagfelt: innovasjon, intraprenørskap, tjenesteledelse, tjenestemarkedsføring, design

- Jeg er motivert, innovativ og ikke redd for å utrykke mine ideer og gi konstruktive tilbakemeldinger. Jeg har også styreerfaring fra NFB - Nasjonal forskerskole i bedriftsøkonomi. Som egalitarist og feminist er jeg klar til å ivareta interessene og rettighetene til alle NHHs midlertidige ansatte.

Aija Polakova
Aija Polakova

Aija Polakova

Alder: 26
Stilling: PhD-stipendiat 
Institutt: foretaksøkonomi
Utdanning: master i internasjonal næringsliv og finansiell økonomi fra NHH
Fagfelt: skatteunndragelse, skatt og offentlig økonomi, overskuddsflytting i multinasjonale bedrifter

- Jeg begynte på NHH allerede i 2012 under mine bachelorstudier. Deretter tok jeg min mastergrad der, og nå går jeg på PhD-studiet ved NHH. Jeg kjenner derfor skolen og folket godt. Da jeg opprinnelig er fra Latvia og tilbrakte et år av PhD-studiet på forskningsopphold ved Wharton School i USA kan jeg tilby internasjonal erfaring og perspektiv i rollen som styremedlem ved NHH. Jeg kan representere mangfoldet blant de midlertidige ansatte samt fremme skolens internasjonale anerkjennelse.

Oda Kristine Storstad Sund
Oda Kristine Storstad Sund

Oda Kristine Storstad Sund

Alder: 27
Stilling: PhD-stipendiat
Institutt: samfunnsøkonomi
Utdanning: master i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Bergen
Fagfelt: behavioural and experimental economics

- Jeg stiller til valg med ambisjon om å være en god representant for alle oss midlertidig ansatte her på NHH. Jeg vil være tilgjengelig, engasjere meg i styrets arbeid, samt videreformidle saker dere måtte ha. Jeg har erfaring fra tidligere styreverv, deriblant i Kulturstyret og som nestleder for konsertarrangøren Hulen.

 

Simen Aardal Ulsaker
Simen Aardal Ulsaker

Simen Aardal Ulsaker

Alder: 34
Stilling: postdoktor
Institutt: samfunnsøkonomi
Utdannelse: PhD i samfunnsøkonomi, NHH
Fagfelt: næringsøkonomi

- Etter seks år på NHH og med erfaring fra styret ved Institutt for samfunnsøkonomi kjenner jeg høyskolen godt. Jeg vil jobbe for en (mer) relevant, empirisk fundert og ferdighetsbasert utdannelse ved NHH. Midlertidige ansettelser medfører usikkerhet. Hvis jeg blir valgt, vil jeg jobbe for at NHH forbereder de midlertidig ansatte for deres neste jobb – enten denne er på NHH eller ikke.

Kandidater til styret for midlertidige

Fristen for å nominere kandidater til styret ved NHH fra midlertidig ansatte i vitenskapelig stilling er nå utløpt. Seks kandidater er nominert.

Flere interne nyheter