Øker fokus på sikkerhet

Av Marianne Stople

10. januar 2018 08:25

Øker fokus på sikkerhet

For at ansatte og studenter skal være trygge på NHH, øker vi fokus på sikkerhet. Legger du inn snarvei til sikre.siden.no på mobilen din, har du lett tilgang til kriseinformasjon innen brann, førstehjelp, vold, trusler, nettsvindel og uønsket atferd.

Det nye nettstedet sikresiden.no gir deg viktig informasjon slik at du kan handle riktig i kritiske situasjoner. Nettstedet tilbyr opplæring og veiledende råd om hva du skal gjøre i en krisesituasjon. Du må imidlertid alltid selv vurdere hva som er best å gjøre i en konkret situasjon.

Nettstedet gir opplæring og hjelp med hva du skal gjøre forebyggende og i en akutt situasjon, som brann, førstehjelp, voldssituasjoner og trusler etc. Du vil også finne nyttig informasjon knyttet til sikkerhet på reise og personvern. Opplæringen gis også som nyttige e-læringsprogrammer med ulike tema innenfor sikkerhet.

Snakk om sikkerhet med kollegaer og hjelp hverandre å bli mer bevisst på sikkerhet ved NHH!

sikresiden.no som snarvei 

  1. Gå inn på sikresiden.no via nettleser på mobil.
  2. Velg tilhørighet (NHH)
  3. Velg "legg til på Hjem-skjerm" (iPhone) eller "Legg til snarvei på startskjerm" (android). Det gjør du ved å velge delesymbolet på iPhone (firkant med pil opp) eller de tre prikkene øverst i skjermbildet på enten iPhone eller android.

KONTAKT

Seniorkonsulent Marianne Stople, epost marianne.stople@nhh.no, tlf. 55 95 93 89.

En rekke universiteter og høyskoler i Norge har nå tatt i bruk sikresiden.no: AHO, HiOA, HiMolde, HiVolda, HVL, HSN, INN, KHIO,  NHH, NIH, NMBU, 
NMH, NORD universitet, Samisk høgskole, UiA, UiB, UiS, UiT og UNINETT.

Beredskap

NHHs beredskapsplan inneholder kontaktinformasjon, varslingslister, branninstrukser og sjekklister som kan brukes i ulike krisesituasjoner ved NHH.

Mer om beredskap i HMS-håndboken

Flere interne nyheter