Ny TA-ansatt på finans

Av Astri Inga Kamsvåg

23. januar 2018 14:32

Ny TA-ansatt på finans

Charlotte Haeffelé heter den nye førstekonsulenten i fast stilling på Institutt for finans. - Jeg håper at jeg kan være til god støtte for fagstaben på instituttet og andre NHH-enheter, sier hun.

Arbeidsoppgavene inkluderer

- internasjonal rekruttering (job market talks)
- koordinering av seminarer og konferanser og interne arrangementer som lunsjseminarer og disputaser
- koordinering av fond og eksamen
- håndtering av webside og oppfølging av professor II-ere
- generell administrasjon og drift av instituttet
- drift av forskningssentrene 

Hva er spennende med stillingen?

- Etter flere år i oljebransjen, syntes jeg det er inspirerende og veldig kjekt å vende tilbake til et akademisk miljø rettet mot det internasjonale feltet som både NHH og Institutt for finans representerer. Jeg har alltid likt koordinasjonsarbeid og å yte service, både i forhold til interne og eksterne aktører. Jeg håper at jeg kan være til god støtte for fagstaben på instituttet og andre NHH-enheter.

Bakgrunn 

Charlotte har en dobbel mastergrad fra Sorbonne (2012) i internasjonale relasjoner og i europeiske studier. Hun har fem års erfaring fra oljebransjen som HR-rådgiver, der hun var fagansvarlig for International Mobility-avdelingen. 

Finans

Institutt for finans er et ledende fagmiljø innen finans. Vi publiserer jevnlig i de beste akademiske tidsskriftene og tilbyr finanskurs i NHHs fulltidsstudie- og executive-programmer.

Flere interne nyheter