Ny på Servicesenteret

13. februar 2018 14:14

Ny på Servicesenteret

Annette Enoksen er nylig begynt i stillingen som førstesekretær på Servicesenteret. "Jeg håper jeg kan være til hjelp for studenter, ansatte og besøkende her ved NHH", sier hun.

Annette Enoksens arbeidsoppgaver er førstelinje/resepsjon i Servicesenteret og vertskap i Jebsen-senteret ved studieprogram/arrangementer i regi av NHH Executive. Det er en delt stilling, men hun vil hovedsakelig ha kontorplass i Servicesenteret.

Hva er spennende med stillingen? 

- Jeg syns det er interessant å ha varierte arbeidsoppgaver og liker å treffe nye mennesker. Jeg håper jeg kan være til hjelp for studenter, ansatte og besøkende her ved NHH.

Bakgrunn 

Annette har en bachelorgrad i biologi fra UiB og har jobbet i perioder for Havforskningsinstituttet og Bergen tingrett. Hun har også en bachelorgrad i sykepleie fra Betanien Diakonale Høgskole og har jobbet noen år ved Haraldsplass Diakonal Sykehus og Haukeland Universitetssykehus. 

Skal lede oppbyggingen av servicesenteret

Trude Gudmundset har, etter mange år som administrasjonssjef ved Institutt for samfunnsøkonomi, takket ja til å lede arbeidet med å bygge opp et servicesenter ved NHH. Hun tiltrer jobben 1. januar 2017.

Én bruker, én dør

Hvor skal jeg gå? Hvem skal jeg spørre? NHH er i gang med å se på mulighetene for å samordne servicefunksjonene sine.

Flere interne nyheter