Norunn ledet konferansesesjon

Genevieve Benoit fra HEC M, Mette Kloch fra CBS og Norunn J. Økland fra NHH.
Genevieve Benoit fra HEC M, Mette Kloch fra CBS og Norunn J. Økland fra NHH.

20. september 2017 13:22

Norunn ledet konferansesesjon

Den årlige konferansen til European Association for International Education foregikk i Sevilla i midten av september. Norunn J. Økland i Seksjon for internasjonale relasjoner ledet sesjonen "Reducing your work load: peer advising through social media".

– Dette var en flott opplevelse, sier Norunn J. Økland. Tilbakemeldingene fra publikum er at de syntes dette var svært nyttig. Vi delte praktisk informasjon og systemer i tillegg til våre egne erfaringer, forklarer hun.

– Vi var spent på forhånd på hvor mange som ville dukke opp på seansen, og ble gledelig overrasket da rommet fyltes helt.

Frigjør tid

NHH har i en årrekke brukt facebook til å informere innreisende utvekslingsstudenter om studielivet på NHH. I lukkede facebookgrupper blir de i forkant av oppholdet sitt kjent med hverandre og fadderne sine.

– Studentene opplever dette som nyttig, og samtidig frigjør tid for oss som arbeider med utveksling. Vi følger med på facebooksamtalene og korrigerer ved behov. Dette er vinn-vinn for alle parter, sier Norunn.

Norunn og kolleger ved internasjonalt kontor ved henholdsvis CBS og HEC Montreal har sammen utviklet sesjonen. Hvert år mottar EAIE flere tusen forslag til sesjoner, og bare de aller beste kommer gjennom nåløyet.

– Vi la ned mye arbeid i å utvikle opplegget, og er blant de første som har tatt i bruk EAIE-appen for å involvere publikum underveis, sier Norunn.

Årets konferanse hadde tittelen "A Mosaic of Cultures".

"Reducing your work load: peer advising through social media" (eaie.org)

Flere interne nyheter