Nyansatt i Servicesenteret

3. oktober 2017 12:52

Nyansatt i Servicesenteret

Jeanette Blomberg er ansatt i den faste stillingen som resepsjonist/servicemedarbeider (konsulent) i Servicesenteret vårt. Jeanette skal ha ansvar for NHHs sentralbordtjeneste og bidra inn i hele arbeidsfeltet ved Servicesenteret.

Dette innebærer først og fremst å yte service ovenfor ansatte og gjester. Oppgavene omfatter mottak av nyansatte, administrasjon av gjesteboliger, utlån av adgangskort, vare- og posthåndtering, hjelp ved innkjøp og bestillinger og assistanse ved arrangementer.

Hva er spennende med stillingen?

- Jeg synes det er veldig spennende å få arbeide i førstelinjen i et velrenommert nasjonalt og internasjonalt miljø som NHH. Jeg ser frem til å være med å utforme det nye servicesenteret og til å bli kjent med mange flinke og hyggelige kolleger, sier Jeanette.

Bakgrunn

Jeanette har arbeidet innenfor service og administrasjon hele yrkeslivet. De siste fem årene har hun hatt tilsvarende stilling hos Kinect Energy (Bergen Energi). Hun har også lang erfaring fra undervisningsmiljø innenfor olje og energi og fra hotellnæringen.

Flere interne nyheter