Ny på internasjonale relasjoner

Av Astri Inga Kamsvåg

14. november 2017 09:05

Ny på internasjonale relasjoner

Portugisiske Rosa Nogueira har nå gått inn i et vikariat som koordinator for Erasmus+ og for utvekslingsavtaler i Europa, USA og Canada. Hun har også ansvar for Innovation School og studieveiledning i forbindelse med utveksling.

Rosa Nogueira

Rosa Nogueira har allerede vært på Seksjon for internasjonale relasjoner et års tid i et engasjement, men nå har hun altså gått inn i stillingen til Merete Merete Wiik Ånes som er i permisjon fram til august 2018. 

Hva er spennende med  stillingen?

- Først og fremst gir det å jobbe på NHH en mulighet til å være tilbake i den sektoren jeg liker aller best: høyere utdanning. Her er det alltid noe som skjer, og ingen dager er monotone. I tillegg har jeg alltid vært veldig opptatt av internasjonalisering, så derfor er NHH det beste stedet å jobbe i Norge!

Her har jeg kontakt med studenter og institusjoner fra mange land, så jeg har i grunnen jevnlig kontakt med 'hele verden'. Dette gir meg mye, særlig føler jeg at jeg blir mer bevisst og tolerant. Jeg kommer fra Portugal, og for meg er det å representere en norsk institusjon som NHH et privilegium.

Bakgrunn 

Rosa har mastergrad i management fra Universitet i Aveiro, en bachelorgrad i språk og forretningsforhold og en uferdig bachelorgrad som portugisisk- og engelsklærer.

Før hun kom til Norge jobbet hun på Universitetet i Aveiro i åtte år, de siste fire årene som seksjonsleder. Da hun kom til Norge i 2014 jobbet hun i DOF Management som innkjøpsassistent. For ett år siden begynte jeg i et engasjement på NHH.

Seksjon for internasjonale relasjoner i Studieadministrativ avdeling

Flere interne nyheter