Ny i administrasjonen på SOL

16. mars 2017 12:50

(oppdatert: 16. mars 2017 13:00)

Ny i administrasjonen på SOL

Marianne Vårdal Minde er ansatt i et engasjement som førstekonsulent på Institutt for strategi og ledelse etter May Britt Rød som har sluttet på NHH. Hun skal være her fram til midten av juli.

Hun jobber med personaloppføling som fravær og sykemeldinger, administrativ støtte til vitenskapelig fagstab ved seminarer, møter, disputaser og konferanser og er sekretær for instituttstyret.

HVA SYNES DU ER SPENNENDE MED DENNE STILLINGEN?

- Jeg liker det internasjonale miljøet, og jeg har mange spennende arbeidsoppgaver som passer med den tidligere arbeidserfaringen min. Jobben innebærer at jeg må ha høy grad av serviceinnstilling, og det passer meg fint da jeg liker å ha kontakt og snakke med mennesker, og her på SOL får jeg også snakke mye engelsk. 

Arbeidsdagene er veldig varierte med my ad hoc-oppgaver. Dette gjør at ingen dager er like, men alle like spennende, forteller Marianne.

Bakgrunn 

Marianne kommer fra Falck Nutec der hun har jobbet i 11 ½ år. Der arbeidet hun som senior administrasjonskoordinator i rådgiveravdelingen som drev med krisehåndtering, sikkerhet og beredskap. Marianne jobbet i hovedsak med salg, markedsføring, kundeoppfølging, økonomiske og administrative oppgaver og var koordinator mellom ledelse, ansatte og kunder. Hun jobbet også med pårørendehåndtering. Hun har stort sett jobbet i oljerelaterte bedrifter og mange år i MI-Swaco og Fluenta som markedskoordinator / sekretær. I tillegg jobbet hun 8 år i Ocë-Norge der hun blant annet hadde mye kontakt med NHH og Erik Lundberg. 

Marianne har også studert engelsk på Cambridge University i London. 

Flere interne nyheter