Ingebjørg Hitland ny på opptak

27. mars 2017 09:58

(oppdatert: 27. mars 2017 10:46)

Ingebjørg Hitland ny på opptak

Ingebjørg Hitland har nettopp begynt i en fast stilling som førstekonsulent ved Seksjon for opptak i Studieadministrativ avdeling. - Jeg syntes det var kjempegøy å være student selv, og har derfor lyst til å jobbe med utdanning og studenter.

hva skal du arbeide med?

- I begynnelsen skal jeg bli litt kjent med de ulike oppgavene, blant annet saksbehandling i forbindelse med opptak til MSc og opptak til bachelorstudiet. Jeg regner med at det blir en bratt læringskurve i denne perioden, og så vil jeg få konkrete ansvarsområder etter hvert som jeg får nærmere innføring i hvilke arbeidsoppgaver seksjonen har i løpet av et studieår, sier Ingebjørg.

Hva synes du er spennende med stillingen? 

- NHH har mange utenlandske studenter og mye kontakt og samarbeid med utdanningsinstitusjoner i andre land, og dette synes jeg er spennende og verdifullt, forteller Ingebjørg.

- Ved Seksjon for opptak vil jeg være i kontakt med mange av disse studentene, og få varierte oppgaver å sette meg inn i. Og så ønsket jeg meg tilbake til hjemfylket og Bergen etter en lengre periode i Stavanger.

Bakgrunn

Ingebjørg har de siste fem årene jobbet med refusjon av kildeskatt på aksjeutbytte ved Sentralskattekontoret for utenlandssaker i Stavanger. Hun har mastergrad i engelsk fra Universitetet i Bergen, og av emner fra andre fag har hun blant annet matematikk/statistikk og kommunikasjon og livssyn.

Flere interne nyheter