Styrekandidater midlertidig ansatte i fagstab

24. mai 2017 14:29

(oppdatert: 24. mai 2017 14:48)

Styrekandidater midlertidig ansatte i fagstab

Her er presentasjoner av styrekandidatene i gruppen midlertidig ansatte i forsknings- og undervisningsstillinger: Malin Arve, Oddmund Berg, Ole-Petter Moe Hansen og Walter Pohl.

 

Malin Arve Foto: Hallvard Lyssand

Malin Arve

Stilling: postdoc
Institutt: Foretaksøkonomi
Utdanning: PhD i økonomi fra Toulouse School of Economics
Forskningsfelt: incentiver og kontraktsteori

Hvorfor bør Malin velges?
Blandingen av norsk bakgrunn og internasjonal erfaring fra studier og jobb (Toulouse School of Economics, Universitetet i Mannheim, OECD, etc.) har gitt meg en unik mulighet til å representere hele spekteret av midlertidig ansatte ved NHH samt å jobbe for å beholde og videreutvikle mangfoldet ved NHH.
Jeg har erfaring fra styreverv både fra Toulouse og NHH. Kommunikasjon over instituttgrensene er viktig for meg, jeg har derfor prøvd å ha jevnlig kontakt med midlertidig ansattes representer i instituttstyrene. Jeg håper at dere stemmer på meg og fornyer mitt verv.

Oddmund Berg Foto: Helge Skodvin

Oddmund Berg

Stilling: stipendiat
Institutt: Samfunnsøkonomi
Utdanning: master fra NHH
Forskningsfelt: mikrofundamentert makro, husholdningers konsum og sparing

Hvorfor bør Oddmund velges?
Jeg er en omgjengelig, engasjert og interessert person som ønsker å være med og sørge for at det tas gode beslutninger for fremtiden. Først og fremst er mitt ønske å være en god representant for de midlertidig tilsatte. Utover dette har jeg en ambisjon om å være et synlig og involvert medlem i alle saker styret behandler.

Ole-Petter Moe Hansen Foto: Hallvard Lyssand

Ole-Petter Moe Hansen

Stilling: postdoktor
Institutt: Foretaksøkonomi
Utdanning: PhD i økonomi
Forskningsfelt: anvendt økonometri

Hvorfor bør Ole-Petter velges?
Med 10 års fartstid på NHH - som student, stipendiat på SAM, postdoktor på FOR og ett år i styret - kjenner jeg skolen godt. Jeg er opptatt av digitalisering, og spesielt å løfte IT-kompetansenivået på siviløkonomstudiet. I styret vil jeg jobbe for å ivareta interessene til de midlertidig ansatte, og særlig med hensyn til å sikre forutsigbarhet og gjennomsiktighet i jobbmarkedet for stipendiater og postdoktorer.

Walter Pohl Foto: NHH

Walter Pohl

Stilling: Assistant Professor
Institutt: Finans
Utdanning: PhD in Finance from University of Texas at Dallas
Forskningsfelt: Equity markets and investor behavior, Big Data

Hvorfor bør Walter velges?
NHH is Norway’s leading business school, and well-positioned to be a world leader. I would like to work with the board to both promote NHH’s international reputation, and ensure that we are on the cutting edge for both research and practice. I have previously taught at business schools in the United States and Switzerland, so I have extensive international experience. I am actively involved in teaching and research in Big Data, so I have direct contact with the technological leading edge.

Flere interne nyheter