Mamdouh er ny på økonomi

4. mai 2017 09:55

(oppdatert: 4. mai 2017 10:32)

Mamdouh er ny på økonomi

Denne uken begynte Mamdouh Al-Farra i en fast stilling som førstekonsulent ved Seksjon for økonomi. Hovedoppgavene hans blir å arbeide med NHHs innkjøpssystem Basware Purchase Management  og fakturasystemet Basware Invoice.

Mamdouh skal også arbeide med registrering av bankbilag og være backup på fakturering.

Hva er spennende med stillingen?

- I denne stillingen får jeg mulighet til å utvikle meg og få nye faglige utfordringer. Her vil jeg lære mye nytt, være i kontakt med andre avdelinger og mange leverandører. Det tar nok litt tid før jeg får oversikt over alt her, og det er mye å sette seg inn i. Jeg fram til å komme ordentlig i gang, sier Mamdouh.

Bakgrunn

Mamdouh har en bachelorgrad i Business Information system fra Alazhar University, Palestina, studiepoeng i Innovasjon og entreprenørskap fra Universitetet i Oslo og prosjektadministrasjon fra NHHE.

Han kommer fra en stilling som saksbehandler og IKT-ansvarlig ved Os Vaksenopplæring i Os kommune der han jobbet i seks år. Stillingen omfattet saksbehandling, elektronisk arkiv, innkjøp, fakturering og fakturabehandling.

Han overtar oppgaver fra flere personer ved Seksjon for økonomi der det har vært en omfordeling av oppgaver i forbindelse med at flere personer har sluttet i løpet av det siste året.

Flere interne nyheter