Ny timeplanlegger og studieveileder

13. februar 2017 08:32

(oppdatert: 13. februar 2017 08:34)

Ny timeplanlegger og studieveileder

Linnea Reitan Jensen er ansatt i et ettårig vikariat som førstekonsulent og skal jobbe med timeplanlegging og studieveiledning ved Seksjon for timeplanlegging og eksamen i Studieadministrativ avdeling.

Linnea erstatter Marte Bjerke Olsen som skal ha permisjon.

Hva skal du arbeide med?

- Jeg skal ha ansvar for å legge timeplanene og eksamensdatoene for så godt som alle emnene på NHH, og jeg skal være studieveileder. Nå skal NHH få nytt timeplanleggingssystem, og én av hovedoppgavene mine å implementere og følge opp dette. Med det nye timeplanleggingssystemet vil det bli enklere for alle å hente ut nøyaktig de timeplanene de har behov for.  

Hvorfor vil du ha denne stillingen?

- Jeg er veldig glad i denne typen planleggings- og koordineringsarbeid, så jeg gleder meg til å ta fatt på timeplanleggingen for høsten, når vi får inn alt av kurstilbud i mars. I tillegg skal jeg få lov til å være studieveileder, noe jeg har hatt lyst til å prøve meg på en stund!  

Bakgrunn

Linnea har en mastergrad i teatervitenskap fra UiB, og har vært aktiv i studentpolitikken både nasjonalt og lokalt, sist som leder av Velferdstinget i Bergen i 2015 og 2016. 

Se oversikt over alle som arbeider ved Seksjon for timeplanlegging og eksamen på nhh.no.

Flere interne nyheter