Ny i finansadministrasjonen

21. februar 2017 09:06

(oppdatert: 21. februar 2017 09:08)

Ny i finansadministrasjonen

Mai-Linn Spigseth er ansatt i et engasjement som førstekonsulent fram til november 2017 ved Institutt for finans. Hun jobber med instituttets seminarserie, konferanser og internasjonal rekruttering, interne arrangementer, eksamen, fonds, innkjøp og forefallende arbeid på instituttet.

Noen av oppgavene har hun overtatt etter Marie von Beijeren som nå jobber med CEMS i Studieadministrativ avdeling.

HvA ER SPENNENDE MED STILLINGEN?

- Institutt for finans er et spennende institutt med mange dyktige mennesker på sitt fagfelt, og ettersom jeg trives i servicerollen passer det godt å sørge for at fagstaben får den assistansen de trenger. Ellers er det en stilling hvor ingen dag er lik, og som gir meg utfordringer daglig. Jeg har sans for detaljer og derfor er også organisering av seminarer og konferanser midt i blinken for meg. Jeg trives med å være et praktisk tilskudd i et miljø med akademikere, sier Mai-Linn.

Bakgrunn 

Mai-Linn har nærmere seks års erfaring fra Oljeservicebransjen som HR-Rådgiver for Schlumberger. Ellers har hun bakgrunn fra Sjøforsvaret og har utdanning innen film og TV-produksjon fra Noroff. Ved siden av jobben på NHH er hun instruktør i båtførerprøven og er engasjert i Sjøheimevernet / Heimevernet. 

Flere interne  nyheter