Sunniva Sandø ny på Opptak

28. august 2017 09:44

Sunniva Sandø ny på Opptak

Seksjon for opptak i Studieadminitrativ avdeling har ansatt Sunniva Lofthus Sandø i en nyopprettet stilling for å arbeide med opptak, veiledning og digitalisering. Hun er klar for å slå seg ned i Bergen etter mange år i utlandet.

Sunniva Sandø skal arbeide med opptak av studenter til bachelor- og masterprogrammene og med studentveiledning. I tillegg skal hun jobbe med digitalisering, modernisering og automatisering av de ulike manuelle oppgavene som ligger til seksjonen.

Hva synes du er spennende med stillingen?

- Det er godt å komme hjem til Bergen etter mange år andre steder, og NHH virker som en veldig fin plass å tilbringe dagene. Det ser ut til å være mye forskjellig, både stort og smått, å håndtere i løpet av en dag.  Jeg gleder meg til å sette meg inn i alle arbeidsoppgavene og sakene, til å hjelpe studentene og til å bli kjent med nye kolleger, sier Sunniva.

Bakgrunn 

Sunniva er utdannet samfunnsviter med mastergrad i internasjonale relasjoner fra Universitetet Flacso i Quito, Ecuador. Ellers i fagkretsen har hun sosialantropologi, informasjonsvitenskap og japansk fra Universitetet i Bergen.

De siste par årene har hun bodd i Sri Lanka med familien, der mannen hennes jobbet på den norske ambassaden. Hun har tidligere arbeidet med elektronisk dokumenthåndtering og ulike digitaliseringsprosjekter i NAV, og i organisasjonen Publish What You Pay Norge i Oslo der hun koordinerte et undervisningsprogram med støtte fra Norad. 

Før masteren var hun et år i Armenia for Norges Røde Kors og jobbet med lokale ungdomsaktiviteter.

- Nå i starten regner jeg med at jeg kommer til å lære mye gjennom å delta i det som skjer i seksjonen, og jeg ser fram til å ta ordentlig fatt! sier Sunniva.

Seksjon for opptak

Flere interne nyheter