Ingeborg Korme til FAIR

23. august 2017 11:25

Ingeborg Korme til FAIR

- Jeg liker å være en del av forskning og å få lov til å hjelpe til med å gjøre forskning enda bedre. Sentre for fremragende forskning er helt i tet i sine felt, og det gjør det ekstra spennende å være en del av, sier den nye forskningskoordinatoren.

Hva skal du arbeide med?

- Jeg skal være forskningskoordinator på det nye senteret for fremragende forskning, FAIR. Jeg kommer til å koordinere workshops, konferanser og seminarer, styre nettsider og sosiale medier og ellers være teknisk og praktisk støtte der det trengs. Jobben min er å hjelpe forskerne på FAIR med alt, egentlig. 

Stillingen er nyopprettet etter at CELE og The Choice Lab fikk FAIR. 

Hva er spennende med stillingen? 

Forskningssentre er utrolig komplekse, og det er stadig tusen ting som skjer og det er morsomt. Jeg liker å være en del av forskning og å få lov til å hjelpe til med å gjøre forskning enda bedre. Sentre for fremragende forskning er helt i tet i sine felt, og det gjør det ekstra spennende å være en del av.

Bakgrunn 

Ingeborg har en mastergrad i biologi fra NTNU og en uferdig doktorgrad i populasjonsgenetikk fra NMBU. Hun spesialiserer seg nå også i prosjektledelse i tillegg til å jobbe på NHH.

Flere interne nyheter