Rolf J. Brunstad er 70 år

Portrettbilde av Rolf J. Brunstad

6. oktober 2016 09:04

(oppdatert: 6. oktober 2016 09:07)

Rolf J. Brunstad er 70 år

Professor Rolf J. Brunstad ved Institutt for samfunnsøkonomi fyller 70 år 6. oktober.

Rolf Brunstad er siviløkonom fra NHH fra 1969.  Han var stipendiat her fra 1970 til 1974.  Fra 1974 til 1986 var han amanuensis ved Universitet i Bergen. I 1989 ble Jens ansatt på NHH som førsteamanuensis, og i 1999 ble han utnevnt til professor. Han har også vært tilknyttet SNF i flere perioder og har hatt bistilling som professor II ved Universitetet i Agder. Jens har hatt flere opphold ved utenlandske universiteter, blant annet University of Essex, Albert Ludwigs-Universität Freiburg, Wissenschaftzentrum Berlin für Socialforschung og Humboldt-Universtiät zu Berlin.

Rolf har sittet i styret for Community of European Business Schools (CEMS), og ikke minst har han bidratt ved oppbygningen av moderne økonomi utdannelse i Øst-Europa og vært sentral i oppbygning av og undervisning i MBA studier ved Warsaw University of Technology Business School, Baltic Management Institute i Vilnius og School of Management ved St. Petersburg State University. Han er medlem av foreningsstyret i Samfunnsøkonomene og har vært redaktør av Norsk Økonomisk Tidsskrift og Samfunnsøkonomen.

Rolf  har særlig arbeidet innenfor arbeidsmarkedsøkonomi og næringsøkonomi med spesiell vekt på jordbruket. Han er jevning og livlig med i den offentlig debatt både i radio og TV og i pressen. Rolf er medlem av Bergen bystyre for Arbeiderpartiet. 

Venner og kolleger ved NHH gratulerer Rolf med 70-års dagen!

Flere interne nyheter