Kristine Milch tilbake på HR

18. november 2016 10:26

(oppdatert: 18. november 2016 13:57)

Kristine Milch tilbake på HR

Kristine Milch er ansatt som seniorrådgiver på HR- avdelingen i et år som vikar for Elise Kongsvik som skal være HR-sjef nå når Odd Storetvedt slutter.

Kristine skal ha de samme arbeidsoppgavene som Elise har. Hun skal yte generell juridisk rådgivning til ledelsen og løse konkrete juridiske problemstillinger på HR-området. Hun skal også jobbe med innsynsspørsmål, politikkutvikling på personalområdet, personalsaker, og hun skal være med i utvalgsarbeid.  

Hvorfor vil du ha denne jobben?

- Jeg har tidligere jobbet her på NHH i samme stilling, og trivdes veldig godt med det. Både arbeidsoppgavene og arbeidsmiljøet her på NHH er noe jeg gjerne kom tilbake til, sier Kristine. Siden sist jeg var her har jeg jobbet i mediebransjen. Erfaringen jeg har med meg derifra, håper jeg også at NHH kan ha nytte av framover, forteller Kristine.

Bakgrunn

Kristine er utdannet jurist og har jobbet mange år i NAV der hun også var tillitsvalgt. De siste tre årene har hun jobbet innen HR-feltet, i BT/Schibsted og på NHH. Hun sluttet på NHH for nesten to år siden.

Relatert sak: HR-direktøren slutter på NHH

Flere interne nyheter