HR-direktøren slutter på NHH

18. november 2016 10:27

(oppdatert: 18. november 2016 12:47)

HR-direktøren slutter på NHH

NHHs HR-direktør, Odd Storetvedt, slutter på NHH, og Elise Kongsvik som er seniorrådgiver på HR-avdelingen, blir midlertidig ansatt som HR-sjef fra 1. januar 2017.

Odd slutter i midten av desember og tar ferie ut året. Han går til Helse Bergen som organisasjons- og personaldirektør. Odd tiltrådte stillingen i oktober 2014.

Administrerende direktør Nina Skage erstatter Odd i utvalget som har ansvaret for innstillingsprosessen av ny rektor, og i utvalget for ny organisasjonsmodell for NHH.

NHH avventer med å ansette ny HR-sjef for å se det i sammenheng med det pågående arbeidet med NHHs nye ledelsesmodell. Elise skal derfor være HR-sjef i seks måneder, i første omgang.  

HR-avdelingen styrkes midlertidig ved at Kristine Milch ansettes som juridisk seniorrådgiver på HR-feltet som vikar for Elise i et år. Kristine går også inn i Samarbeidsutvalget.   

Linda Midtkandal som har vært ansatt som juridisk seniorrådgiver det siste året, har nå nettopp avsluttet det ettårige engasjementet sitt på HR-avdelingen.

Relatert sak: Kristine Milch tilbake på HR

Flere interne nyheter