Nyansatt på NHHE

20. mai 2016 14:05

(oppdatert: 20. mai 2016 14:13)

Nyansatt på NHHE

Carl Christian Christensen er blitt ansvarlig for programutvikling på Executive studiene, med arbeidsplass i Oslo.

Carl Christian Christensen

NHH ønsker å utvide markedet sitt i Oslo, i den forbindelse trenger vi en som kan bygge bro mellom forskningsbasert innsikt og praktisk anvendelse. 

MOTIVERT FOR JOBBEN

Carl Christian Christensen har høyere avdeling med spesialisering i strategi, organisasjon og ledelse fra NHH og Cand. Mag. fra Universitetet i Bergen.

Carl Christian Christensen sier:

- Mitt fokus i denne jobben vil være å forsterke og tydeliggjøre det unike vi står for på NHH og på den måten bidra til å vitalisere en konkurransedyktig posisjon i etter- og videreutdanningsmarkedet. I praksis vil jeg jobbe for å skape gnistrende gode grensesnitt mellom kompetanseutviklingsbehov hos de fremste ledertalentene i markedet og NHHs beste forsknings- og formidlingsressurser.

- Jeg synes dette er spennende fordi jeg, med min ledelsesbakgrunn fra næringslivet, har kjent på kroppen hvor krevende det er å skape resultater i en ekstremt dynamisk verden uten å få tilført ny kunnskap. Og da er det ikke synsing vi snakker om, da er det solid, empirisk basert kunnskap man søker. Det kan NHH levere på og NHH Executives oppgave er å legge til rette for denne kompetanseutvekslingen på en profesjonell og lønnsom måte, sier Carl Christian Christensen.

Brenner for læring og utvikling

Carl Christian Christensen jobbet som administrerende direktør i Dooria AS før han begynte ved NHH. Før det jobbet han som administrerende direktør i New Store Europe Norge AS.

Birthe Lange som er direktør ved NHH Executive sier:

- Jeg er glad for å ha styrket NHHE-laget med en dyktig medarbeider med lang næringslivserfaring som brenner for læring og utvikling. Han vil bidra i den viktige brobyggingen NHHE gjør mellom den akademiske og praktiske verden – til gjensidig nytte.

- NHH satser offensivt på etter- og videreutdanning. Vi utvikler nye studietilbud og formater, og tilbyr nye muligheter for de som ønsker å lære av de beste sammen med de beste, sier Birthe Lange.

- Det er viktig for oss å være tett på markedet, og nå er vi også tilstede i Oslo, hvor mesteparten av vår etter- og videreutdanningsvirksomhet gjennomføres, sier Birthe Lange.

flere interne nyheter