Ny på timeplanlegging og eksamen

15. juni 2016 13:49

(oppdatert: 15. juni 2016 13:56)

Ny på timeplanlegging og eksamen

- Jeg synes arbeidsoppgavene virker varierte, omfattende og i endring, sier Sami Skogstad.

Sami Skogstad er ny i studieadministrativ avdeling.

Sami Skogstad er ansatt som førstekonsulent ved Seksjon for timeplanlegging og eksamen ved Studieadministrativ avdeling. Der arbeider han med forberedelse, praktisk gjennomføring og etterarbeid i forbindelse med eksamen, saksbehandling, utskriving av vitnemål og etter hvert også med digitalisering av eksamensprosesser.

- Det virker spennende å være en del av en seksjon som tenker fremtid gjennom digitalisering.  Jeg har lyst til å videreutvikle kompetansen min innenfor det studieadministrative feltet, og siden jeg liker at det er travelt på jobb, er eksamenskontoret stedet å være.

Bakgrunn

Sami har mastergrad i sammenliknende politikk fra UiB fra 2013. Etterpå arbeidet han som UD-praktikant ved den norske ambassaden i Vilnius i et halvt år.

Det siste halvannet året har han jobbet ved utdanningsseksjonen ved Høgskolen i Sogn og Fjordane. Da jobbet han mest med studentopptak, men også med studieveiledning, saksbehandling, og med konsulent-/sekretæroppgaver for Studentparlamentet. Sami har også vært nyhetsjournalist i Studvest.

Flere interne nyheter