Marie Van Beijeren jobber med CEMS

9. desember 2016 10:35

(oppdatert: 9. desember 2016 12:17)

Marie Van Beijeren jobber med CEMS

Marie Van Beijeren har skiftet jobb internt på NHH. Hun har gått fra stillingen som førstekonsulent ved Institutt for finans til en stilling som NHHs CEMS Corporate Relations Manager (førstekonsulent) i Studieadministrativ avdeling.

Stillingen til Marie Van Beijeren ligger i Seksjon for utveksling og internasjonalisering. Stella Gjerstad har hatt stillingen på deltid de siste årene. Stella arbeider nå med eksterne relasjoner i Enhet for eksterne relasjoner og ledelsesstøtte. Norunn Økland er NHHs CEMS Programme Manager.

hva skal du arbeide med?

- Først og fremst skal jeg arbeide med å styrke bedriftsrelasjonene i CEMS-programmet. Jeg er også utvalgssekretær i Internasjonalt utvalg. I tillegg skal jeg være administrativ koordinator for Erasmus+ CEMS Sustainable Business Models-prosjektet ledet av NHH i samarbeid med CBS, Corvinus og ESADE.

Hvorfor vil du ha denne jobben?

- Jeg trives med arbeidsoppgaver innen internasjonalisering, og jeg føler jeg har mye å bidra med på dette feltet, sier Marie.

Bakgrunn 

Marie har jobbet ved instituttene på NHH i ni år, og siden 2015 har hun vært involvert i sentrale oppgaver innen internasjonalisering.

Før hun kom til NHH jobbet hun i London med å forsterke samfunnsrelasjoner for å tilrettelegge aktiviteter for minoritetsgrupper. Hun har tidligere arbeidet i seks år ved Queensland University of Technology i Australia der hun også fullførte utdanningen sin innen Business (Communication) med spesialisering i Public Relations.   

Les mer om CEMS på nhh.no.

Flere interne nyheter