FROKOSTMØTE: EUROPEISKE UNIVERSITETSALLIANSER

FROKOSTMØTE: EUROPEISKE UNIVERSITETSALLIANSER

Nettverket av norske EUI-institusjoner inviterer til frokostmøte om alliansenes arbeid med innovativ og relevant utdanning og verdien av dette for sektor og samfunn. Møtet finner sted i Oslo i sammenheng med Konferansen for høyere utdanning, torsdag 26.september 2024.

OM ARRANGEMENTET

Ti norske universiteter og høyskoler deltar nå i europeiske universitetsallianser, EUs flaggskip for kvalitet og nyskaping i høyere utdanning og forskning. I dette arrangementet ønsker vi å dele praksis og erfaringer fra arbeidet i alliansene og hvilken betydning det kan ha for kvalitet og relevans i norsk sektor og samfunnet for øvrig. 

Frokostmøtet arrangeres i samarbeid med HK-dir. Det finner sted i Oslo den 26. september, i forkant av Konferansen for høyere utdanning 2024. 

Tema

Tema for frokostmøtet vil være alliansenes bidrag innenfor og utenfor UH-sektoren, innovasjon i studieprogrammer og utvikling av relevante utdanningstilbud som svarer på samfunnets behov.

Nærmere beskrivelse av tema kommer. 

Målgruppe

Målgruppen for arrangementet er deltakere på Konferansen for høyere utdanning 2024, samt ledere og kollegaer i UH-sektoren med interesse for innovasjon og relevans i utdanning.

Program

Program vil bli publisert i løpet av august.

 

EUI-logoer.jpg

Kontakt

E-post
engage.eu@nhh.no

Praktisk informasjon

  • Dato og tid: 26. september, 08.00-10.30, frokost serveres fra 08.00.  
  • Sted: Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo.

PÅMELDING