Hvorfor velge språkfag?

31. mai 2016 14:06

Hvorfor velge språkfag?

Her kan du lese tilbakemeldinger fra studenter som har tatt språkvalgfag på NHH.Benjamin Hui

Benjamin Hui
Benjamin Hui Foto: Hallvard Lyssand

Student i engelsk valgfag høsten 2015/våren 2016


"Etter å ha tatt English for Business har jeg blitt bedre rustet til å møte et internasjonalt arbeidsliv. Gjennom aktiv læring og god oppfølging har kurset både styrket mine kunnskaper og ferdigheter i økonomifaglig engelsk og gitt meg god trening i presentasjonsteknikk. Pensumet har gitt nyttig innføring i spennende og dagsaktuelle temaer."

Svend Haakon Kristensen

Svend Haakon Kristensen
Svend Haakon Kristensen

Regionleder for Innovasjon Norges virksomhet i Asia - Oslo, tidligere leder for Innovasjon Norges kontor i Tokyo og regionleder Asia for Alu Rehab med base i Japan.


"Jeg valgte japansk fordi jeg ønsket å bli mer synlig på arbeidsmarkedet. Lite visste jeg da at valgfaget skulle bli grunnlaget for min videre karriere. Norsk næringsliv er avhengig av personer med global mindset, japansk valgfag er et godt første steg i en slik retning."

Kristensens profilside på Linkedin

 

 

Tomas Alexander Tveit

Tomas Alexander Tveit
Tomas Alexander Tveit

Corporate Debt Capital Market origination for Royal Bank of Canada, London. Tidligere jobbet med Debt Capital Markets for Citigroup i London og Credit Sales for Handelsbanken i Oslo.


"Å lykkes i internasjonale finansmiljøer stiller langt større krav til engelsk enn du tror. Som et kritisk viktig arbeidsredskap gjør engelsk valgfag deg langt bedre rustet til å konkurrere med andre ute i verden."


Tveits profilside på Linkedin

 

 

Tilbake til lær et språk