Krav til utstyr og programvare

Krav til utstyr og programvare

Dette trenger du for å gjennomføre en digital skoleeksamen.

Bærbar datamaskin

Du skal ha med én egen laptop (PC eller Mac) med ladekabel. Hybrid- PC (f.eks. Surface) kan kun benyttes dersom den har fullverdig versjon av Windows (ikke RT eller 10S). Nettbrett er ikke tillatt. Eventuelt eksternt tastatur eller mus må være kablet.

Det er ikke tillatt å låne eller å dele utstyr under eksamen.

Seksjon for timeplanlegging og eksamen har tilgjengelig et begrenset antall lånemaskiner. Søknad sendes til eksamen@nhh.no senest fem virkedager før eksamensdagen. Søknaden skal inneholde emnekode, dato for eksamen, navn og studentnummer.

Utlånsmaskiner leveres ut i eksamenslokalet på eksamensdagen, og leveres tilbake til eksamensvaktene umiddelbart etter avlagt eksamen.

Programvare

Du må sørge for at datamaskinen din fungerer med Eduroam, og er klargjort for skriftlig skoleeksamen. Kjør gjerne også en viruskontroll. Vi anbefaler at du bruker de to siste versjonene av Google Chrome eller Mozilla Firefox, og at du deaktiverer McAfee dersom du har dette.

Slik sjekker du at datamaskinen oppfyller kravene:

  1. Gå til no.wiseflow.net/nhh og logg på med Feide.
  2. Klikk navnet ditt øverst i høyre hjørne, klikk Rediger profil.
  3. Klikk fanen Systemkrav.
  4. Pass på at du har haker ved alle felt.
  5. Last ned den siste versjonen av FLOWlock-browseren.

Etter installasjonen er ferdig kan du trykke Prøv nettleseren for å verifisere. I tillegg kan du teste ut en demonstrasjon av FLOWlock-browseren ved å klikke Start FLOWlock.