Hvordan utforme banebrytende og kreative strategier?

Hvordan utforme banebrytende og kreative strategier?

Hva er det som kjennetegner banebrytende strategier, og hvordan kan man gå frem for å utforme dem?

Kurset i Teknologiske sjokk og disrupsjon handlet om hvordan man skal forholde seg til banebrytende strategier utviklet av andre. I dette kurset snur vi på problemstillingen, og tar for oss hvordan vi selv kan gå frem for å utforme banebrytende, innovative strategier.

Vi vil først ta for oss hva som kjennetegner verdifulle strategier, og lære hvorfor klassiske rammeverk fra strategi og innovasjon ofte er mindre egnet som verktøy for å skape banebrytende strategier. Deretter vil vi gjennom anvendelse og diskusjon lære hvordan man kan bruke kreativitet inn i utforming eller endring av strategi.

Etter endt samling vil du ha med deg konkrete rammeverk og teknikker som kan brukes til å oppgradere tradisjonell strategirammeverk i en mer kreativ retning, og også være bedre i stand til å tenke nytt og annerledes rundt din egen eller andres strategi.

Kurset er komplementær med samlingen om Teknologiske sjokk og disrupsjon, men de to kursene kan også tas uavhengig av hverandre.

NHH EXECUTIVE ONLINE er et tilbud til deg som ønsker å holde deg oppdatert på ditt fagfelt, lære noe nytt og bli inspirert. Hvert kurs går over to dager eller fire uker, og er utformet for å gi deltakerne konkret input som kan benyttes i arbeidshverdagen – skreddersydd til online undervisning.

 

Verdt å vite

  • Kurset går over to dager
  • Fortløpende påmelding 
  • Undervisning: digitalt på Zoom
  • Pris: kr 9 500
  • Diplom for gjennomført kurs

Vi tar forbehold om nok deltakere for gjennomføring

Foreleser