ACTION søker studenter til å skrive masteroppgaver

5 October 2017 09:36

ACTION søker studenter til å skrive masteroppgaver

ACTION-prosjektet søker studenter til å skrive masteroppgaver om blant annet digitalisering våren 2018. Utvalgte studenter blir tildelt stipend. Tidligere NHH-studenter Martin Gooderham og Andreas Lie Hauge skrev sine masteroppgaver for FOCUS/ACTION-prosjektet. Les deres erfaringer.

Martin Gooderham, Audit Associate | KPMG

Martin Gooderham

Hvorfor søkte du om å skrive masteroppgave for FOCUS/ACTION-prosjektet?

Jeg fikk vite om FOCUS/ACTION gjennom forelesninger i BUS401 og synes blant annet at fokuset på dynamiske kontrollsystemer og Beyond Budgeting var svært interessant. Dette ønsket jeg å fordype meg i videre. I tillegg syns jeg Statoil var et spennende selskap og muligheten for å samarbeide med dem gjennom FOCUS/ACTION i forbindelse med masteroppgaven var tiltalende.

Vil du anbefale andre om å søke FOCUS/ACTION? I så fall: Hvorfor?

Jeg vil definitivt anbefale andre å søke. FOCUS/ACTION gir deg anledning til å forske på mange svært interessante og dagsaktuelle problemstillinger. Man får tett oppfølgning av dyktige forskere og muligheten til å komme i kontakt med noen av landets mest spennende bedrifter.

 

Andreas Lie Hauge, Consultant | Deloitte

Andreas Hauge

Hvorfor søkte du om å skrive masteroppgave for FOCUS/ACTION-prosjektet?

Jeg hadde et sterkt ønske om å ta del i forskningsmiljøet ved NHH i forbindelse med masteroppgaven min. FOCUS/ACTION har et sterkt merkenavn både internt ved NHH og eksternt ute i næringslivet, og det stod frem som et meget attraktivt forskningsprogram i mine øyne. Med bakgrunn i hovedprofilen min i økonomisk styring hadde jeg et ønske om å skrive om virksomhetsstyring, og dermed ble FOCUS/ACTION et naturlig valg for meg.
 
Vil du anbefale andre om å søke FOCUS/ACTION? I så fall: Hvorfor?

Jeg vil absolutt anbefale FOCUS/ACTION til andre studenter. Man får muligheten til å ta del i forskningsmiljøet ved NHH, samtidig som man bedriver forskning som er relevant for en rekke selskaper både i Norge og i utlandet. Man får også muligheten til å ta del i faglige samlinger med både forskere og studenter, noe som gir dyp innsikt i akademisk forskning. I etterkant har deltakelsen min i FOCUS/ACTION vist seg å være relevant erfaring for arbeidsgivere i næringslivet.


Vil du skrive din masteroppgave for FOCUS/ACTION våren 2018?

Utvalgte studenter blir gitt et stipend på kr. 30.000,- pr. oppgave. Søknadsfrist 8. oktober.

søk her