Hvor fleksibel er du?

9. november 2020 13:52

Hvor fleksibel er du?

En ny studie ved NHH undersøker hvordan ledere kan skape kultur for fleksible medarbeidere. Nå trenger de din hjelp til å finne svarene. Det tar bare fire minutter.

Therese E. Sverdrup. Foto: Siv Dolmen
Førsteamanuensis og prorektor ved NHH, Therese E. Sverdrup. Foto: Siv Dolmen

– Fleksible medarbeidere er helt avgjørende i dagens arbeidsliv, sier prorektor ved NHH Therese E. Sverdrup.

Sammen med kollegaene Alexander M. Sandvik og Vidar Schei ved institutt for strategi og ledelse, og Elisabeth Solberg ved BI, undersøker hun hvordan ledere kan skape kultur for fleksibilitet hos sine medarbeidere.

– Behovet for fleksible medarbeidere, som fort kan snu seg rundt og lære nye oppgaver, er spesielt stort nå når COVID-19 herjer. Vi har derfor studert hvordan ledere kan bidra til å skape kultur for slik fleksibilitet, sier Sverdrup.

Nå trenger de din hjelp til å komme videre. Det tar fire minutter. Du finner lenke lengre nede på siden.

– Vi håper flest mulig kan sette av noen få minutter til å øke kunnskapen om dette og samtidig bidra til forskningen ved NHH. Vi har skrevet en artikkel som har blitt god likt av det anerkjente vitenskapelige tidsskriftet «Human Relations». Men de vil gjerne ha noe mer data før de kan publisere artikkelen.

Studien er godkjent av Norsk Senter for Forskningsdata (NSD) og er underlagt strenge regler for personvern.

Ved å klikke på lenken under samtykker du til å delta i studien.

Deltakelsen er anonym, og dine svar kan ikke tilbakeføres til deg. Data vil kun presenteres på aggregert nivå. Du kan når som helst trekke deg fra studien.

Klikk her for å gå til undersøkelsen

For spørsmål om studien, kontakt Therese E. Sverdrup