Hilsen fra rektor

Statsråd i møte med nye bachelorstudentar: T.V: Prorektor Linda Nøstbakken, statsråd Iselin Nybø, byråd for sosial, bolig og inkludering, Erlend Horn, leder av NHHs, Kasper Lie Asdal, student Emilia Furnes Hilt, rektor Øystein Thøgersen og førsteamanuensis Malin Arve.
Statsråd i møte med nye bachelorstudentar: T.V: Prorektor Linda Nøstbakken, statsråd Iselin Nybø, byråd for sosial, bolig og inkludering, Erlend Horn, leder av NHHs, Kasper Lie Asdal, student Emilia Furnes Hilt, rektor Øystein Thøgersen og førsteamanuensis Malin Arve.
NHH Av rektor Øystein Thøgersen

20. august 2019 09:55

Hilsen fra rektor

Et nytt semester er sparket i gang, og velkomstuken preges av stor entusiasme, et høyt aktivitetsnivå og nå også et faglig case-opplegg fra dag én! For alle alumni byr vi på nye aktiviteter, et nytt mentorprogram og den store alumnikonferansen FRAM.

Rektor Øystein Thøgersen. Foto: Hans Jørgen Brun
Rektor Øystein Thøgersen. Foto: Hans Jørgen Brun

Den første uken i semesteret er det velkomstuke på NHH. Inkludert internasjonal innveksling tar vi imot over 1000 nye studenter. Med stort hell introduserte vi nye faglige elementer i velkomstuken i fjor, og i år er dette utviklet videre. Gjennom hele uken jobber de nye studentene i grupper med ulike case. Dette munner ut i at studentene møter og presenterer sin case-løsning for mange frivillige mentorer rekruttert blant NHHs alumner på fredagen. Ekstra hyggelig var det at kunnskapsminister Iselin Nybø satte av en halv dag til å bli orientert om – og selv delta i – vårt opplegg. 

Alumni eventer i høst

NHH Alumni fortsetter dette semesteret å teste nye konsept. AVO Consulting med Christoffer Pettersen, som ble kåret til årets alumn i fjor, åpner dørene både i Oslo og Bergen i september, og i Paris ønsker Norwegian Rain velkommen til sin «flagship store». Ønsker du å invitere til din bedrift sammen med NHH Alumni, er det bare å ta kontakt. Vi vet det er mange av dere som har spennende aktiviteter å vise frem.

Første alunmniarrangement denne høsten er Finance Breakfast på NHH Campus Oslo fredag 30. august.

NHH Alumni Finance Breakfast

We welcome you to Finance Breakfast in Oslo with Associate Professor Aksel Mjøs and Assistant Professor José Albuquerque de Sousa in our NHH Oslo Campus.

Det kommer også flere arrangement med NHH-forskere både i Oslo, Bergen og London utover høsten.

Alumnikonferansen FRAM

Høsten virkelig store begivenhet er alumnikonferansen FRAM som i år arrangeres på Clarion Hotel The Hub. Mange er påmeldt, men det er fortsatt plass til flere. Nytt av året er at konferansen er et halvdagsopplegg som begynner 12.00 og som nesten sømløst glir over i et sosialt opplegg med underholdning og mat utover ettermiddag og kveld. Har du ikke mulighet til å være med på hele programmet, er du likevel hjertelig velkommen til å delta på de delene som du ønsker. 

Alumnikonferansen

Alumnikonferansen er NHHs fremste møteplass for våre tidligere studenter. Bli inspirert og oppdatert på det siste innen forskning og næringsliv. Møt toneangivende forskere, sentrale agendasettere og - ikke minst - flere hundre andre alumner.

Rehabiletering av høyblokken

Her i Bergen er Høyblokken nå under full rehabilitering, og deler av NHH er en byggeplass med gjerder og stillaser. Heldigvis kan vi benytte Merino-bygget slik at NHHs aktiviteter kan holds samlet og gjennomføres uten avbrudd av noe slag. Selv om dette fungerer bra, gleder vi oss til at Høyblokken igjen åpner vårsemesteret 2021 med nye case-auditorier og andre fasiliteter.

AACSB og EQUIS

Internajonal benchmarking har stor betydning. NHH jobber derfor nå med akkreditering gjennom AACSB i tillegg til akkrediteringen gjennom EQUIS. Rangeringer er også viktige for NHH – så vi håper på det sterkeste at dere tar dere tid til å svare om dere blir plukket ut til å være respondenter for Financial Times eller The Economist.