Mentorprogram på NHH

Mentorprogram på NHH

NHH satser videre på mentorprogram, både den korte varianten «Mentor for en dag» og det ordinære mentorprogrammet over et halvår.

Mentor for en dag

Mentor for en dag foregår den siste dagen i velkomstuken. Her vil de ferske bachelorstudentene møte og presenterer caser for alumner.

Les mer om mentor for en dag på NHH Bulletin:

– Veldig viktig epoke i livet

Eiendomsinvestor Anders Buchardt var tilbake på NHH, denne gang som mentor for de nye bachelorstudentene.
Mentorarrangement i førstekullsuken 2019. Foto: Helge Skodvin
Mentorarrangement i førstekullsuken 2019. Foto: NHH

Mentor 2020

I 2019 gjennomførte vi også for første gang et mer omfattende mentorprogram der 24 student/alumn-par fulgte hverandre fra februar til september. Dette har gitt stort utbytte og vært lærerikt både for mentorer/alumner og adepter/studenter. Vi gjør en endring i 2020. Det var klare tilbakemeldinger  om at programmet skulle følge skoleåret slik at det ikke ble et langt opphold i forbindelse med sommerferie. Det blir da oppstart tidlig i høstsemesteret og avslutning på våren.

Les mer om vårt mentorprogram her:

NHH-studentene koblet med mentorer

– Mentorordningen er et godt og riktig initiativ fra NHH for å knytte studenter til alumni i næringslivet, sier Inga Øystese Hovde. Denne uken møtte hun NHH-studenten hun skal følge det neste halve året.

Vi trenger alumner som mentor også fremover og vil starte påmelding senere i vår, men du kan allerede nå melde din interesse:

Jeg vil gjerne være mentor

Ett eller flere kryss mulig*

Kontakt